Jornada de Portes Obertes

En el marc del procés de preinscripció de cicle infantil de les famílies per al curs vinent (2012-2013), aquest dimecres 15 de febrer, a les 16.30 hores, tindrà lloc a l’Escola Jovellanos la Jornada de Portes Obertes. La finalitat és ensenyar les instal·lacions de l’Escola i fer una explicació del seu projecte, funcionament i dinàmica.
L’AMPA també farà una breu presentació de totes les activitats que porta a terme i les seves principals línies d’actuació. Els assistents rebran un full amb informació sobre la pàgina web de l’AMPA, els perfils que té a Facebook i Twitter i les dades de contacte (telèfon i correu electrònic), per si volen conèixer amb una mica més de detall la nostra associació.
Des de l’AMPA estem seguint tots els canvis que s’estan produint en el procés de preinscripció i n’informarem les famílies tant bon punt el Departament d’Ensenyament publiqui les resolucions corresponents.

Aquest és el contingut de la presentació que farà l’AMPA

Presentació AMPA JPO 2012-2013

Comments

 1. Anònim

  Ens veurem el dimecres dins de la nostra ruta.

 2. Fina

  Tinc el nen malalt i no se si podrem venir. SHi ha algun altre dia disponible?.

 3. Hola, Fina. Demà mateix ho consultarem amb Direcció i et donarem una resposta. Si vols, escriu-nos a info@ampajovellanos.org fent-nos aquesta pregunta per així tenir el teu correu electrònic i poder-te respondre directament.
  De totes maneres, de seguida que tinguem la informació també la publicarem aquí.

 4. Fina, hem parlat amb Direcció i ens han comunicat que el que acostumen a fer és agrupar les famílies per fer entrevistes més personalitzades. A partir de dijous determinaran algunes jornades per aquelles famílies que no hagin pogut assistir a la Jornada de demà dimecres.
  Si demà finalment no pots venir a la Jornada de Portes Obertes, posa't en contacte amb Direcció per correu electrònic (a8039835@xtec.cat) o bé per telèfon (tel. 934568603) perquè et donin dia i hora.
  Si des de l'AMPA et podem ajudar en alguna cosa, no dubtis a dir-nos-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *