English day 2016

Benvolgudes families,

Ja fa tres anys que a l’escola organitzem l’English day que s’engloba dins del projecte lingüístic de llengua anglesa. Com el seu nom indica, és un dia on pren especial protagonisme l’anglès i on s’organitzen activitats en aquesta llengua per a tots els alumnes de l’escola.

En aquesta festa hi estan implicats l’equip de mestres, liderat per la comissió d’anglès, la cuina, que ens prepara un dinar especial per aquell dia amb receptes especials, però, aquesta festa no es podria dur a terme sense la implicació de les famílies ja que són aquestes les que aporten la majoria d’activitats per aquell dia, per aquest motiu demanem la vostra col·laboració.

Com podeu col·laborar?

Busquem pares, mares, familiars o amics amb bon nivell d’anglès per fer activitats en llengua anglesa el divendres 8 d’abril al llarg de tot el dia .

Quin tipus d’activitats?

El que us vingui més de gust… des d’explicar un conte, passant per ensenyar cançons, … fins a fer algun tipus d’experiment amb els alumnes o qualsevol tipus d’espectacle adequat a l’edat dels nens i nenes des de P3 fins a 6è. Cadascú fa l’activitat que li agrada més i en els nivells amb que es trobi més còmode.

Com ens organitzarem?

Qui vulgui col·laborar a l’English Day, està convocat a una primera reunió per tal de repartir tasques i organitzar la jornada.

Dia i hora de reunió: dilluns 14 de març de 2016 a les 16:30

LLoc de reunió: Aula d’audiovisuals

Cal que confirmeu assistència als tutors/es dels vostres fills/es signant el full que heu rebut per correu electrònic i que el porteu dilluns al matí.
Està prevista una segona reunió tornant de setmana santa

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!

Moltíssimes gràcies!!!

AMPA i comissió d’anglès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *