Resum “English day” 2016

Com ja sabeu, el passat dia 8 d’abril es va celebrar a l’escola l'”English day”. Els pares i mares, juntament amb els professors d’anglès van organitzar un munt d’activitats, com per exemple “Numbers and colors”, “The Psychic Penguin”, “Taste of the moon” i “The Gruffalo”, entre d’altres.

Volem agraïr a totes les mares i pares (Natalia Kolomiets, Irantzu Merino, Eduard Vives, Marialys Luna , Andrew Maxwell Avallone, Fátima Castells, Marcela Carrasco, Joaquín Moretti, Rosa Martha Padilla, Lorena Carrasco, Helen Doron teachers, Anna González, Oliver Braddick, Jan Atkinson, Joseph Tait Lewelling, Cristian Constantino, Paul Andrew Timms, Francisco Riera, Fleur Braddick, Lynette Capper i Mireia Garmendia) i a la comisió d’anglès, formada per Javier Calejero, Dolors Martínez, Rosa Nevado, Mireia Sancho i Pablo Álvarez.

Congratulations! See you next year!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *