Casals d’estiu 2019

Ja us podeu inscriure els casals d’estiu que organitza l’AFA juntament amb l’entitat SomValors.

Hi ha dues possibilitats:

LA CÀPSULA DE JAR VIK, MISSIONS INTERGALÀCTIQUES

Per a nens i nenes de P3 d’infantil a 6è de primària.
Torn 1 – del 25 al 28 de juny
Torn 2 – de l’1 al 5 de juliol
Torn 3 – del 8 al 12 de juliol
Torn 4 – del 15 al 19 de juliol
Torn 5 – del 22 al 26 de juliol
Torn 6 – del 2 al 6 de setembre
Eix d’animació: Des d’un planeta d’una galàxia llunyana arriba el JAR VIK a la terra. Al planeta dels JARS tenen ganes de millorar les coses i, investigant l’univers, han detectat que a la Terra també hi ha vida intel·ligent. Tenen molta curiositat per veure com vivim, i volen compartir coneixements amb nosaltres. Per conèixer-nos, ens plantegen reptes cada setmana que ens arribaran dins d’una càpsula quàntica.
El comptador d’energia s’anirà completant quan les missions es vagin resolent i, quan estigui ple, la càpsula quàntica podrà transportar al Jar Vik i la nau que haurem de fabricar entre tots de volta al planeta JAR.
   

MULTIESPORTS
Per a nens i nenes de 1r a 6è de primària.
Torn 1 – del 25 al 28 de juny
Torn 2 – de l’1 al 5 de juliol
Torn 3 – del 8 al 12 de juliol
Torn 4 – del 15 al 19 de juliol
Torn 5 – del 22 al 26 de juliol
Eix d’animació: Fem pinya i fem equip mentre practiquem diferents  esports: badminton, handbol, rugby, futbol, bàsquet… i com que estem bojos per l’esport ens barregem tots i totes i creem noves modalitats super divertides! Piiiiiiiiiip, comença el partiiiiiiit!!
     

Podeu fer les incripcions online, seguint el manual d’instruccions d’aquest enllaç.  Si necessiteu ajuda per omplir-la, podeu anar els dilluns, dimecres i divendres de 16h30 a 17h30 al despatx de l’AFA. A més, podreu realitzar les següents sol·licituds:

  • Ajuts econòmics: del 29 d’abril al 15 de maig.
  • Monitor de suport: del 29 d’abril al 24 de maig.

Sessió informativa: dimecres 24 d’abril a les 16h45. Servei de permanència pels infants gratuït.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *