Agraïment a les persones que han contribuït a fer créixer l’escola

Els membres de la junta directiva de l’AFA de l’escola de les Aigües volem desitjar a totes les famílies, equip directiu, docent i treballadors de l’escola unes bones vacances.

Però abans de tot, creiem necessari mostrar el nostre agraïment a totes les mares i pares de l’alumnat que s’han implicat en la nostra tasca i que han deixat el càrrec durant aquest  curs 2018-2019.  Per això, volem agrair la feina realitzada a les següents persones: Laura, Luci, Irene, Anna G., Jaume, Arnau, Raquel, Maria, i especialment, volem agrair la llarga trajectòria de l’Ana S. i en Jorge, que deixen l’escola després de tants anys i tantes lluites a favor de l’escola pública, ja que els seus fills començaran el curs vinent una nova etapa educativa a l’institut. Molts de vosaltres heu tingut una estada molt curta en junta, i d’altres, heu estat molts anys, però és gràcies a tots vosaltres que hem tirat endavant per a assolir l’únic objectiu que ens uneix: els nostres fills i filles.

No només valorem la feina dels membres de la nostra junta, sinó que també és molt important l’ajuda de tots aquelles voluntàries i voluntaris que, dia a dia ens mostren el seu suport en les diferents  comissions en què ens organitzem. Necessitem gran participació de tots vosaltres en tot el que realitzem, com les festes de l’escola, hort, carnestoltes,…. per molt petita que sigui la col·laboració, és de gran importància per contribuir a crear escola.

Per concloure el llistat d’agraïments a aquelles persones que han contribuït a tirar endavant les comissions, no podem passar per alt la de socialització. Segurament és un dels nostres pilars i la comissió que necessita més implicació de famílies voluntàries que any rere any i gràcies a la seva voluntat i insistència  fan possible que els nostres fills i filles gaudeixin dels llibres el primer dia d’escola. Per això, volem destacar la gran feina feta des dels inicis d’aquesta comissió a la Luci, l’Anna A. i a l’Alejandra, aquesta última que ha deixat de formar part de la comissió aquest any.

Per últim, volem desitjar el millor a una persona molt especial i que estimem perquè ha tingut un gran paper en la nostra escola, l’Anna C., secretària del centre que, després d’una llarga trajectòria laboral, avui serà l’últim, ja que ha arribat a l’edat de jubilació.

Ara sí, per finalitzar, als alumnes de 6è que aquest any marxaran de l’escola per continuar la seva etapa d’estudiants i que segur aconseguiran grans èxits. Us desitgem molta sort!

Desitgem que passeu bones vacances i que gaudiu de les vostres filles i fills, i que aprofiteu el temps de lleure que ens proporcionen les vacances d’estiu.

Ens trobem al setembre i esperem que el curs 2019-2020 puguem comptar amb la participació de tots vosaltres.

Bones vacances!!!!!

AFA Escola de les Aigües

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *