Fotos del sopar de germanor

Ahir, divendres 25 d’octubre, vam gaudir d’una altra edició del sopar de germanor. Les taules feien molt de goig! Vam poder tastar receptes d’arreu del món: Perú, Salvador, Nepal, Rússia, Itàlia, Euskadi, Argentina, Marroc, Catalunya, Bangladesh, Colòmbia…

Com a novetat d’enguany, els alumnes de sisè ens van sorprendre portant una màquina per a fer crispetes molt autèntica, de les de fira!! Quin èxit!! La cua era tan llarga que van haver de fabricar més i més paperines!!

També van organitzar un bingo per recaptar diners per les colònies… quin nervis!! S’anaven sentit crits de…. ai ai ai que si toca el 80 faig línia…. aiaiai que només me’n queda un per bingo…. Els afortunats van guanyar un lot de jocs, donatius del propis alumnes de sisè.

Moltes gràcies a totes les persones que van contribuir en que el sopar fos tan entranyable!

Us adjuntem algunes fotos de la festa! Si en teniu alguna que us agradaria compartir, ens la podeu enviar a comunicacio.afaaigues@gmail.com.

Rercordeu que en aquest  enllaç anem penjant les receptes que ens aneu enviant.  Encara hi sou a temps per compartir la vostra! Envieu-nos un mail a info@afaescoladelesaigues.org amb:

  • Ingredients i preparació de la recepta
  • Si pot ser, alguna foto del plat cuinat
  • País d’on és típica la recepta
  • El vostre nom
  • Nom de l’alumne de qui sou pare o mare i el curs que fa

    

       

    

    

    

    

    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *