Primers passos de la comissió verda

Aquest curs 5 mares i 4 pares de l’escola s’han agrupat per crear la comissió verda de l’AFA, una comissió dedicada a pensar com es pot posar més verd als patis de l’escola i, fins i tot, al seu interior.

En la darrera junta (19 de novembre) van fer una presentació amb tot el que han estat pensant fins al moment i dels passos que volen seguir fent per seguir treballant en el tema. En aquest enllaç la podeu consultar.

Una de les fites que s’havien marcat era assistir ahir, 26 de novembre, a la jornada “Els patis escolars com a oportunitat per promoure la salut i el benestar” organitzada per la Diputació de Barcelona que tenia com a objectius:

  • Reflexionar sobre la relació entre els patis escolars i la salut i el benestar tant de la comunitat educativa com de la població que viu a l’entorn de l’escola.
  • Conèixer algunes experiències concretes arreu d’Europa.

Les representants de la comissió verda van aprofitar la oportunitat per parlar de la nostra escola, explicar el projecte de transformació del pati que s’estan plantejant i demanar consells a la taula d’experts. En aquest enllaç podeu consultar els apunts que van prendre de les diferents ponències.

 

Aquest divendres la comissió es reunirà amb la Direcció de l’escola per tal de presentar les seves idees i veure com poden encaixar amb els idees de l’equip directiu i docent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *