English day: England

Des de la comissió d’anglès de l’escola ens informen que l’ENGLISH DAY d’aquest any se celebrarà el divendres 15 de maig i la temàtica serà “ENGLAND”! Durant tota la jornada els diferents grups de l’escola realitzaran activitats en llengua anglesa.  

A tal fi, ens indiquen que totes les famílies que hi vulgueu col·laborar sereu benvingudes, només cal que parleu anglès amb certa fluïdesa i que disposeu de temps. Si us interessa, contacteu amb els diferents mestres d’anglès de l’escola (Javier, Berta, Dolors, Àfrica, Jéssica G.)

Per organitzar la jornada, es realitzaran 2 trobades a l’aula d’anglès, on es treballaran els materials de suport i es decidirà qui farà cadascuna de les activitats:

  • Dimecres 22 de Gener de 2020 a les 16h30.
  • Dijous 27 de Febrer de 2020 a les 16h30.

Mentrestant, podeu anar pensant en aquelles activitats que us agradaria dur a terme: jocs, contes, receptes, cançons, balls, titelles, experiments de ciències, màgia…. Els mestres que formem part de la Comissió d’Anglès a l’escola col·laboraran amb vosaltres i us acompanyaran amb molt de gust.

Without commitment, nothing happens 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *