Intercanvis lingüístics amb alumnes d’EUA

Des de SAI Programs ens informen que, aquest semestre, uns 10 estudiants voluntaris  aniran a l’escola de les Aigües a practicar anglès amb l’alumnat d’alguns cursos. Intentaran, també, que col·laborin el dia de l’English Day de l’escola!

A més, ens ofereixen la possibilitat de complementar la formació en anglès amb aquesta engrescadora proposta:

Voleu que els vostres peques practiquin anglès a casa amb estudiants natius? A través del projecte “My Local Family”, SAI Programs posa en contacte a famílies de la nostra escola amb nois i noies d’Estats Units que venen a estudiar uns mesos a Barcelona.

L’intercanvi consisteix en quedar 2 vegades al mes amb una o un estudiant per passar la tarda  amb la vostra família, jugar amb els infants i sopar tots plegats (normalment és de 18h a 21h).  És un intercanvi lingüístic i cultural molt interessant i una experiència enriquidora per a tothom.

L’Ángeles i el Jonathan  hi participen des que el seu fill tenia sis anys i estan encantats. “M’agrada molt perquè m’ho passo bé amb ells i aprenc molt”, diu el Luca sobre els estudiants que han vingut a casa. Aquest trimestre segur que repetiran i us animen a provar-ho. You’ll have a great time!

 

Si esteu interessats, escriviu un mail a la Sandrine, la coordinadora del projecte: sandrine@saiprograms.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *