Casals d’estiu 2020: Superheroïnes i multiesports

Benvolgudes famílies,

Confiem que tan vosaltres com les persones que us envolten estigueu bé. Us adjuntem el missatge que ens han escrit l’equip de Valors referent als casals d’aquest estiu:

D’entrada volem traslladar-vos tota la força i compromís de l’equip de Valors en aquests dies difícils que ens ha tocat viure. És evident que no són temps fàcils però estem convençuts que tots junts sortirem com una societat més madura, més conscient i solidària.
Esperem sobretot que vosaltres i aquells que estimeu gaudiu de salut, i que entre tots ens cuidem els dies que encara ens quedin de confinament. Molts ànims!
Sabem que és difícil pensar en els casals d’estiu, però l’ajuntament de Barcelona marca un protocol i unes dates per fer el procés d’inscripció i els hem de respectar. A dia d’avui, encara no ens han comunicat les mesures sanitàries que haurem de seguir, ni si el nombre de places variarà. Quan tinguem novetats, us informarem.

A continuació us fem arribar tota la informació necessària sobre els casals d’estiu 2020:


1) INSCRIPCIÓ

La inscripció es farà online a través del nostre aplicatiu des del 27 d’abril al 5 de juny. Recordeu, el vostre codi de centre per a la inscripció és: AIG1010

Recordeu que per fer efectiva la reserva de plaça s’ha de fer el pagament del 50% en el moment de la inscripció. Si el casal pels motius que sigui no s’acaba realitzant tornarem la totalitat dels diners avançats.

2) AJUT ECONÒMIC

Si heu de demanar AJUT ECONÒMIC feu clic en aquest enllaç per tal d’omplir la sol·licitud. L’apartat número 3 del formulari l’heu d’omplir amb el següent codi:

Casal de superheroïnes i superherois quotidians: 070107CAS01
Casal Multiesport: 070107CAS02

3) MONITORS DE SUPORT

Si heu de demanar MONITOR DE SUPORT, envieu un correu a info@somvalors.com i us farem arribar la documentació necessària. Els infants que tinguin alguna necessitat educativa especial cal que demanin monitor de suport. Els professionals de l’IMD ja determinaran a posteriori si és necessari o no, però si us plau feu la sol·licitud. 

Una abraçada de part de tot l’equip de Valors!

Qualsevol dubte us atendrem al telèfon 934 274 734 (de 9h a 13h i de 16h a 19h)
o per email a info@somvalors.comTambé ens podeu escriure un WhatsApp al telèfon 682 07 18 25.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *