Prioritat vianants del c. Taxdirt?

Aquest dimecres 4 de novembre hem participat al Consell de barri del Baix Guinardó per preguntar quines mesures es pendran per assegurar que al c. Taxdirt es compleix la nova senyalització vertical que s’hi ha col·locat i, per tant:

  • que els vianants tinguin prioritat de pas
  • no hi circulin vehicles (excepte pel parking, serveis i bicis)
  • es respecti la velocitat de 10 km/h

   

Us adjuntem un vídeo d’avui mateix on es pot comprovar que el volum de vehicles segueix sent l’habitual del carrer:

La regidora es va comprometre a revisar la senyalització existent (actualment tapada per altres senyals) i a controlar l’indisciplina viària del carrer.  Però amb aquestes actuacions no serà suficient per assegurar la pacificació del carrer.

Per això, hem sol·licitat unes modificacions a les actuacions previstes en les obres que s’iniciaran el proper dilluns (podeu consultar-les en aquest article).

1) Trasllat de la senyalització horitzontal taronja d’àmbit protegit al mateix c. Taxdirt, però entre el carril bici del c. Marina i el pas de vianants.

2) Trasllat de la senyalització horitzontal d’onades verdes a la calçada del c. Taxdirt per remarcar que el vial és de prioritat de vianants i la circulació dels vehicles està prohibida.

3) Ubicació dels 6 nous bancs i elements de jocs espontani a la calçada del c. Taxdirt, eliminant el carril d’estacionament. Ubicar-los de manera que els vehicles que puguin circular pel vial no ho facin en una trajectòria rectilínia.

També hem sol·licitat una reunió per tractar les actuacions que caldria portar a terme a curt termini.

En aquest enllaç podeu consultar la sol·licitud presentada i en aquest altre la presentació adjuntada amb totes les propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *