Transformació del pati

Com sabeu un dels objectius de la Comissió Verda  és la transformació del pati de l’escola. Bones notícies!!! el 17 de desembre ens varen comunicar que hem estat una de les escoles seleccionades per la transformació del pati i fer-lo més verd , amb més diversitat de joc i més igualitari.

Aquest curs, el Consorci d’Educació conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona han iniciat el projecte “Transformem els patis; més naturalitzats, coeducatius i comunitaris” i el districte d’Horta- Guinardó ens ha proposat com a escola candidata. En aquest projecte ja fa anys que estem treballant i per això volem agrair la insistencia de l’escola demanant el consorci ser un refugi climàtic, la gran feina de la comissió verda i l’ajuda de totes en la creació del projecte “Illa verda Baix Guinardó. Barri Salut i escola”. A partir del gener s’iniciarà tot aquest procés de transformació del pati. Desde la comissió seguirem treballant per millorar l’escola i el seu entorn amb els mateixos ànims i il.lusió. Quina emoció!

Creiem que és una molt bona notícia i una bona oportunitat per la diversitat de joc i la perspectiva de gènere. Quina Felicitat!

En els següents enllaços podeu consultar la roda de premsa i la nota de premsa, on s’explica en detall el projecte:

  • rodes de premsa

  • notes de premsa

https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2020/12/17/barcelona-inicia-un-pla-de-transformacio-dels-patis-escolars-perque-siguin-mes-naturalitzats-coeducatius-i-comunitaris/

https://www.ara.cat/societat/Barcelona-renovara-escoles-fer-los-diversificar_0_2583341890.html

Aprofitem, un altre cop, per agrair a totes les persones que porten mesos treballant per millorar l’escola i el seu entorn. L’esforç ha valgut la pena. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *