Recomanacions literàries d’igualtat de gènere i inclusió

Tot just iniciem una de les setmanes mes especials de l’any… La setmana de Sant Jordi!! Amb motiu d’aquesta bonica celebració en què la primavera i la cultura van de bracet, des de la comissió de gènere volem compartir amb vosaltres algunes recomanacions literàries per als nostres infants relacionades amb la igualtat de gènere i la inclusió, que de ben segur us ajudaran a encertar el regalar d’aquesta Diada. 

Esperem que us agradi aquesta recopilació que van fer des de Fundesplaihttps://escoles.fundesplai.org/blog/petita-infancia/40-contes-per-la-igualtat-de-genere-i-la-violencia-zero-educacio-infantil/

Així mateix, us adjuntem la Guia de contes no sexistes elaborada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló,que exposa els motius de fer una guia amb aquesta temàtica, en primer lloc, i després aconsella diversos contes i llibres segons franges d’edat. Molt recomanable!

Us animem que compartiu amb nosaltres ells llibres i contes que creieu que poden ajudar a treballar la igualtat i la inclusió des de la petita infància.

Bona diada famílies, i visca la lectura!!

Comissió de gènere i diversitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *