Jugar no té gènere

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió de gènere i diversitat us recordem que les joguines no tenen gènere! Aquí teniu un recull de les campanyes d’aquest Nadal promocionant la igualtat de jocs i joguines pels nens i nenes!

  • Jugar no tiene género, del Ministerio de consumo: les joguines es mobilitzen perquè volen poder jugar amb el 100% dels infants, no només amb el 50%.

     

  • #TrenquemEstereotips, la campanya de l’Institut Català de les Dones (ICD) per superar els estereotips de gènere en l’educació als infants a través de les joguines:

    També podeu consultar el Recull “jocs, joguines i lliure no sexista”

  • ¡Nuestro futuro está en juego!, del Instituto andaluz de la mujer, on les nenes i nens demanen a les persones del seu entorn a prendre consciència sobre la importància de regalar joguines que els ajudin a ser persones adultes lliures de sexisme i violència.

    La campanya va acompanyada del següent decàleg:

    En aquesta web podeu consultar les campanyes que han portat a terme des de 1995.

  • “Por una venta sin estereotipos, defendamos la libertad de diversión”. L’Instituto Canario de Igualdad busca el compromís i implicació de les empreses de fabricació i venda per promoure el canvi des de l’origen, que els jocs i joguines no s’ofereixin i es disposin perpetuant l’assignació tradicional de rols i contribueixin a canviar la mirada sexista.

Que gaudiu molt jugant amb tot tipus de jocs i joguines!

Comissió de genère i diversitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *