Casals d’estiu 2022: La màquina del temps del Doctor Uhr! i Casal Multiesportiu

Benvolgudes famílies,

Us passem la informació que ens han fet arribar des de Valors, l’empresa que gestiona els casals d’estiu de l’escola de les Aigües:

Un any més arriben els casals de Valors i amb ells comencem a olorar l’estiu! Aquest any, hem preparat un eix d’animació que ens portarà al llarg de la història en un viatge apassionant de la mà del Dr. Uhr i la seva màquina del temps. Amb ell, visitarem els diferents períodes històrics, des de la prehistòria fins l’actualitat, i en cadascun hi viurem aventures apassionants, aprendrem coses noves de cada època i sobretot ens divertirem moltíssim… Quines ganes!

A continuació us adjuntem tota la informació pràctica del casal i desitgem de tot cor que ens feu confiança aquest estiu. Un any més, arriba l’estiu i l’estiu és Valors!

Més informació del casal d’estiu de La màquina del temps en aquesta presentació.

1) INSCRIPCIÓ

La inscripció es farà online a través del nostre aplicatiu a partir del 25 d’abril. Recordeu, el vostre codi de centre per a la inscripció és: AIG1010

Clic per fer la inscripció

Recordeu que per fer efectiva la reserva de plaça s’ha de fer el pagament del 50% en el moment de la inscripció (la totalitat del casal ha d’estar pagat abans del 22 de juny, si no es perdrà la plaça automàticament)

  • Si un cop començat el casal hi ha algun grup confinat, retornarem els diners dels dies no gaudits.
  • Si el casal pels motius que sigui no s’acaba realitzant retornarem la totalitat dels diners avançats.

2) AJUT ECONÒMIC: NOU PROCÉS DE SOL·LICITUD!!

Si heu de demanar AJUT ECONÒMIC, VALORS, us ha de facilitar un PIN únic per poder fer el tràmit. Ajuts del 25 d’abril al 23 de maig.

Per poder fer la sol·licitud de Beca és imprescindible haver fet prèviament la inscripció a l’aplicatiu de VALORS i que tingueu l’IDALU de l’infant. L’IDALU és el número identificatiu de l’alumnat durant tota la seva vida acadèmica i el podeu trobar normalment a les qualificacions o bé sol·licitar-lo a la direcció de l’escola.

Feu clic al següent enllaç per tal de fer la sol·lictud del PIN: Sol·licitar PIN

Un cop tingeu el PIN, amb ell i l’IDALU podreu accedir a través del següent link a la sol·licitud de l’AJUT ECONÒMIC: Sol·licitar l’ajut econòmic
L’apartat número 3 del formulari l’heu d’omplir amb el següent codi:

Casal de lleure: 070107CAS03
Casal Multiesport: 070107CAS04

3) MONITORS DE SUPORT

Si heu de demanar MONITOR DE SUPORT, envieu un correu a info@somvalors.com i us farem arribar la documentació necessària. Els infants que tinguin alguna necessitat educativa especial cal que demanin monitor de suport. Els professionals de l’IMD ja determinaran a posteriori si és necessari o no, però si us plau feu la sol·licitud.

Qualsevol dubte us atendrem al telèfon 934 274 734 (de 9h a 17h)
o per email a info@somvalors.com.

També ens podeu contactar per WhatsApp al telèfon 682 07 18 25.

Una abraçada de part de tot l’equip de Valors!

Comissió d’extraescolars i casals de l’AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *