Trobada sobre Pressupostos Participatius

Benvolgudes famílies,

Ahir, dijous 17 de novembre, vam poder participar a la Trobada sobre Pressupostos Participatius per a ciutats més verdes que va tenir lloc al Canòdrom Ateneu d’Innovació Democràtica. El César, president  de l’AFA i en representació de la comissió verda, va explicar el nostre procés de transformació del pati i com vam comunicar i implicar a tota la comunitat perquè ens votessin.

Barcelona acull aquesta jornada en el marc de la Caravana Europea de Pressupostos Participatius Més Verds .

L’objectiu d’aquesta trobada era compartir experiències i reflexionar sobre els pressupostos participatius com a mecanismes de transformació de les ciutats, especialment lligats a l’adaptació i mitigació del canvi climàtic i protecció del medi ambient. Diferents municipis van presentar el seu recorregut de pressupostos participatius i d’altres processos participatius així com la metodologia, estratègies de comunicació i implementació d’aquests projectes.

Les conclusions d’aquesta jornada, juntament amb les de les quatre ciutats europees de la Caravana Europea, es compartiran a una sessió en el marc de la 21a Conferència de l’OIDP que tindrà lloc en la ciutat de Grenoble del 7 al 10 de desembre. Aquesta ciutat francesa és la capital verda europea 2022.

Moltes gràcies a l’organització per deixar-nos participar.

Comissió verda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *