Intercanvi de llibres i contes per Sant Jordi

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, a la comissió de festes de l’AFA  ens agrada molt la festa! però també els llibres, la lectura  i la cultura . Així que un any més, celebrarem la diada de Sant Jordi organitzant un intercanvi de llibres infantils i contes al pati de l’escola de les Aigües el divendres 21 d’abril de 16h30 a 17h30h.

A les 16h30 de les dies 17, 18, 19 i 20 d’abril (de dilluns a dijous), trobareu a famílies recollint llibres infantils i contes a la porta de Taxdirt i al hall de l’escola. Per cada exemplar que porteu, rebreu un tiquet que el divendres 21 d’abril podreu bescanviar per algun altre llibre o conte.

Us animem a participar-hi! Reutilitzar, rellegir, reviure!!

Comissió de festes de l’AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *