Més instituts adscrits a l’escola de les Aigües

Aquest és el segon curs que l’alumnat de sisè de l’escola de les Aigües només pot escollir entre 2 instituts adscrits al centre, quan en d’altres escoles dels voltants en tenen 3 o 4.

Aquest greuge comparatiu ha comportat que 15 famílies s’hagin quedat fora de l’Institut Teresa Pàmies. Per això, demanen un grup adicional de cara al curs vinent.

Volem reivindicar que els infants de la nostra escola tinguin prioritat per a anar a l’Institut Teresa Pàmies, ja que és el nostre centre de referència, compartim #IllaverdadelBaixGuinardó i treballem conjuntament perquè hi hagi una continuïtat pedegògica.

Casals d’estiu 2020: Superheroïnes i multiesports

Benvolgudes famílies,

Confiem que tan vosaltres com les persones que us envolten estigueu bé. Us adjuntem el missatge que ens han escrit l’equip de Valors referent als casals d’aquest estiu:

D’entrada volem traslladar-vos tota la força i compromís de l’equip de Valors en aquests dies difícils que ens ha tocat viure. És evident que no són temps fàcils però estem convençuts que tots junts sortirem com una societat més madura, més conscient i solidària.
Esperem sobretot que vosaltres i aquells que estimeu gaudiu de salut, i que entre tots ens cuidem els dies que encara ens quedin de confinament. Molts ànims!
Sabem que és difícil pensar en els casals d’estiu, però l’ajuntament de Barcelona marca un protocol i unes dates per fer el procés d’inscripció i els hem de respectar. A dia d’avui, encara no ens han comunicat les mesures sanitàries que haurem de seguir, ni si el nombre de places variarà. Quan tinguem novetats, us informarem.

A continuació us fem arribar tota la informació necessària sobre els casals d’estiu 2020:


1) INSCRIPCIÓ

La inscripció es farà online a través del nostre aplicatiu des del 27 d’abril al 5 de juny. Recordeu, el vostre codi de centre per a la inscripció és: AIG1010

Recordeu que per fer efectiva la reserva de plaça s’ha de fer el pagament del 50% en el moment de la inscripció. Si el casal pels motius que sigui no s’acaba realitzant tornarem la totalitat dels diners avançats.

2) AJUT ECONÒMIC

Si heu de demanar AJUT ECONÒMIC feu clic en aquest enllaç per tal d’omplir la sol·licitud. L’apartat número 3 del formulari l’heu d’omplir amb el següent codi:

Casal de superheroïnes i superherois quotidians: 070107CAS01
Casal Multiesport: 070107CAS02

3) MONITORS DE SUPORT

Si heu de demanar MONITOR DE SUPORT, envieu un correu a info@somvalors.com i us farem arribar la documentació necessària. Els infants que tinguin alguna necessitat educativa especial cal que demanin monitor de suport. Els professionals de l’IMD ja determinaran a posteriori si és necessari o no, però si us plau feu la sol·licitud. 

Una abraçada de part de tot l’equip de Valors!

Qualsevol dubte us atendrem al telèfon 934 274 734 (de 9h a 13h i de 16h a 19h)
o per email a info@somvalors.comTambé ens podeu escriure un WhatsApp al telèfon 682 07 18 25.

Decidim Barcelona: Projecte de transformació del pati

Famílies,

Des de la comissió verda i del Projecte Illa via verda Baix Guinardó, hem presentat el projecte per transformar el pati en un jardí verd en els Pressupostos participatius de Barcelona. Volem repensar-lo amb una mirada sostenible, educativa i inclusiva. 

Ens agradaria que el pati de l’escola representés un refugi climàtic, amb més vegetació, ombra i terra transpirable, augmentant la salut del barri.

Així mateix, que es convertís en un jardí ple de recursos per l’aprenentatge i desenvolupament dels infants, que permetés l’ampliació de l’aula al pati, per treballar diferents àrees del coneixement, els valors de la cura i de la responsabilitat i a mantenir la flora i la fauna.

La nova proposta de pati permetria la diversitat de joc i la perspectiva de gènere. Actualment al pati, s’estableixen dinàmiques amb jerarquies de poder, fruit a la disposició d’una pista central de ciment que tendeix a utilitzar-se amb esports de pilota. Els nens més grans dominen l’espai principal i i les nenes i els més menuts, es limiten als espais perifèrics i més petits. El projecte preveu repensar aquests espais perquè tot l’alumnat pugui gaudir per igual de l’espai de joc.

El projecte es realitzarà de forma participativa, conjuntament amb el comitè ambiental de l’escola, format per l’alumnat, l’equip docent i l’AFA. El cost orientatiu d’execució seria de 700.000€.

Portes obertes virtuals

L’escola de les aigües  ha preparat una jornada de portes obertes virtuals per a totes les famílies que no han pogut assistir a la darrera sessió, que fruit a la situació de confinament, va quedar anul·lada. 

En aquesta web podeu consultar totes les activitats que des de l’Associació de famílies de l’escola (AFA escola de les Aigües)  organitzem o col·laborem. Així mateix, en aquest díptic en teniu un resum:

Per qualsevol dubte podeu escriure al mail info@afaescoladelesaigues.org.

Al web de l’escola  teniu molta informació rellevant sobre l’escola, imatges, vídeos i presentacions:

 • Vídeo de presentació de l’escola:

 • Visita virtual als espais de l’escola per conèixer les instal·lacions. Les imatges són 360º.
 • Presentació de l’escola que es fa a les jornades de portes obertes.
 • Un dia a P3

   

 • Preguntes freqüents

Fotografies premiades del concurs de carnestoltes

Famílies!

Ja tenim els resultats de la segona ronda de votacions del concurs de fotografia!

Moltes gràcies a les 68 famílies que durant aquests dies heu fet de jurat!

Així ha quedat el podi:

TERCER PREMI, amb 13 vots: MUSA DE LA FIESTA, de la Natalia, mare de la Caterina (P4) i la Leticia (2n).

Val per 20€ a la llibreria del barri: Luz de Lula.*

SEGON PREMI, amb 23 vots:  TRES PRINCESES ALADES, del Joan, pare de la Valentina de P3A.

Val per 30€ a la llibreria del barri: Luz de Lula.

PRIMER PREMI, amb 32 vots: LA MÚSICA DEL CARNESTOLTES, del Ramón, pare del Pau de P3A.

Val per 40€ a la llibreria del barri: Luz de Lula.*

resized to height 1en00 06/03/2020 21:22:48

Tan aviat com ens siguin possible, lliurarem els premis a les persones guanyadores.

Moltes gràcies per la vostra participació!

*Disculpeu perquè en el missatge del Dinantia que hem enviat hem intercanviat el valor dels premis.

Reunions de junta anul·lades

Famílies,

Fruit a la situació actual de confinament, les reunions de junta s’han anul·lat. Us mantindrem informades tan aviat com reprenguem les reunions.

Així mateix, han quedat anul·lades totes les activitats extraescolars.

Nova ronda de votacions del concurs de fotografia

Famílies!

Avui havíem de publicar la fotografia guanyadora del concurs però s’ha donat la casualitat que tenim un triple empat. Tres fotografies han rebut 12 vots!

Així que, per resoldre el desempat, realitzarem una nova ronda de votacions!

Podeu aprofitar el confinament per decidir entre tota la família quina de les 3 us agrada més. Només es pot realitzar un vot per família!!

Recordeu que per votar, heu de fer-ho a través del mail que us hem enviat, clicant on diu RESPONDRE A AQUESTA PREGUNTA, anar fins al final del correu i seleccionar del llistat la fotografia escollida i clicar a ENVIAR RESPOSTES.

El dijous 19 de març serà l’últim dia!

Les fotografies finalistes són:

2- MUSA DE LA FIESTA

2-musa-de-la-fiesta-1.jpg

11- LA MÚSICA DEL CARNESTOLTES

11-la-m%C3%BAsica-del-carnestoltes.jpg

13- TRES PRINCESES ALADES

13-tres-princeses-alades.jpg

Moltes gràcies a la resta de participants i a totes les famílies que heu exercit de jurat a la primera ronda de votacions!!

Recordeu que, si per algun motiu, no podeu votar a través del Dinantia, podreu votar escrivint a festes@afaescoladelesaigues.org indicant:

 • La fotografia que més us ha agradat d’aquestes tres.
 • Nom, cognom i curs de l’alumne/a de la família matriculat a l’escola.

Vinga famílies, a votar!!!!

Patis oberts anul·lats

Tal i com ha informat la direcció de l’escola,  des d’ara i fins a nova ordre no s’oferirà el servei de patis oberts. Per tant, l’activitat de dinamització programada pel 26 d’abril queda anul·lada.

Fotografies del concurs de Carnestoltes

Aquí podeu veure les 14 fotografies que s’han presentat al concurs d’aquest 2020!! Són molt boniques!!! Moltes gràcies a totes les famílies que han participat!!!

Observeu-les atentament perquè del 10 al 12 de març podreu votar quina és la fotografia que més us ha agradat. Us enviarem un mail a través del Dinantia!! Si per algun motiu no el rebeu, podreu votar escrivint a festes@afaescoladelesaigues.org indicant:

 • La fotografia que més us ha agradat.
 • Nom, cognom i curs de l’alumne/a de la família matriculat a l’escola.

   1- ABELLES REBELS

   2- MUSA DE LA FIESTA

   3- BUSCANDO LA MIEL

    4- CONFETTI

    5- MARES PAPALLONES

  6- LLUVIA DE CONFETI

   7- REPARTIENDO ALEGRÍA

   8- CHOCOLATE CON MAGDALENA

   9- ANIMALS I PRINCESES MOSTREN LES SEVES DISFRESSES

   10- EL CIRQUE DU LES AIGÜES

   11- LA MÚSICA DEL CARNESTOLTES

   12- UNA MÀ AMIGA

   13- TRES PRINCESES ALADES

   14- PLUJA DE CONFETI

Xerrades a escoles bressol i portes obertes

La comissió de portes obertes estem participant a diverses xerrades que es realitzen en escoles bressols del barri per tal d’explicar com és la nostra escola i resoldre els dubtes que les famílies puguin tenir. Entre d’altres, hem assistit a les Petit Univers i Barrufets i la setmana vinent anirem a Trencadís.

A més, membres de la comissió participarem a les jornades de portes obertes de l’escola per explicar què és l’AFA i com s’organitza. A tal fi, hem  actualitzat el fulletó que es lliura a les famílies que visiten la nostra escola.