Extralaborals

Amb l’objectiu de promoure la relació entre pares i mares de l’escola i també la pràctica de l’esport, l’AFA organitza l’activitat extralaboral següent:

 • Futbol sala: Els dilluns i/o dimecres de 20h45 a 22h00  al pati de l’escola (entrada pel c. Taxdirt). Per poder participar a l’activitat és necessari haver signat prèviament el full d’exempció de responsabilitat.
  L’activitat es gestiona a través d’un grup de whatsapp. T’hi pots inscriure:
  – enviant un mail amb les dades personals a: info@afaescoladelesaigues.org.
  – informant a la delegada/at de classe i aquesta farà arribar el vostre interès a la comissió d’extraescolars de l’AFA que es posarà en contacte amb vosaltres.

A més, s’ha engegat una nova proposta musical: la creació de l’Escola de les Aigües Rockband!! Un grup de mares i pares es troben els dijous al vespre als locals d’assaig de la sedeta per passar una bona estona tocant músiques com:

 • “Nothing else matters” de Metallica
 • “Creep” de Radiohead,
 • “Piece of my heart” de Janis Joplin
 • “The man Who sold the world” de Nirvana

Si us interessa participar-hi, escriviu a: aigues.rockband@gmail.com

Per tal d’ampliar el ventall d’activitats ofertades, s’enviarà una circular a les famílies per conèixer el seus interessos i per, si hi ha gent suficient, endegar l’activitat. Podeu enviar les vostres respostes o dubtes a info@afaescoladelesaigues.org.