PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA, CAP RETALLADA.

Benvolgudes famílies
Des de l’AMPA volem fer-vos una crida a la participació a la manifestació convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) dissabte, 27 d’octubre, a Barcelona, amb l’objectiu de protestar contra les retallades que ja estem patint en l’educació i les que es puguin produir coincidint amb l’aprovació dels propers pressupostos de la Generalitat de Catalunya.
 

La manifestació portarà els lemes “Per l’educació pública, cap retallada”, “Invertir en educació és construir país”.

Arrencarà a les 18:00h, i anirà de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume.

Totes les plataformes i entitats socials i de l’educació, professorat, famílies i alumnes, estem cridades a participar per demostrar amb aquesta acció unitària que la nostra lluita és conjunta en favor d’una educació de qualitat i en contra de les retallades i de qualsevol reducció d’uns recursos necessaris per garantir el futur dels nostres fills i filles.
És important que les AMPA també hi siguem presents perquè la nostra veu s’escolti fort!
 
Si vols més informació i adherir-te al manifest:
 
Nosaltres ja ens hem adherit com a AMPA. Fes-ho tu a títol individual!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *