English day videos

Com molts de vosaltres sabreu, el passat divendres vàrem celebrar l’english day a l’escola. A continuació us deixem un parell de videos de la jornada, així com una explicació de dues de les organitzadores d’aquesta diada, l’Anna i la Mireia.


 

Com s’organitza l’english day?

Dues mares que formen part de la Junta de l’Ampa Jovellanos s’ofereixen a finals del curs 2013-14 a organitzar l’English Day juntament amb el professorat d’anglès d’aquell curs. Així l’English Day va tenir lloc per primera vegada al juny del 2014. Tot i disposar de poc temps, tothom i sobretot els nens van disfrutar tant amb la jornada, que es proposa repetir l’experiència cada any.

Enguany dispossàvem doncs d’algunes de les activitats i de l’experiència de l’any anterior i de l’ajuda reforçada especialment de la comissió d’anglès de l’escola formada per sis professors (creada a principis d’aquest curs 2014-2015) i de tota la resta de professorat i direcció del centre. L’esforç de tot el claustre ha estat impressionant, així com la ilusió i les ganes de tots els partifipants/voluntaris.

Han estat varies reunions inicialment només amb els organitzadors i després també amb els voluntaris i la comunicació i colaboració de voluntaris i professorat ha estat bàsica per l’éxit de la jornada.

L’evolució d’aquest any

La il·lusió ens ha fet crèixer aquest any i hem tingut colaboracions de pares, mares i familiars de nens de l’escola, així com de l’academia d’anglès Helen Doron que ha repetit experiència, o del Club de Béisbol de Barcelona. Aquest any també dispossàvem d’un grup d’estudiants d’Estats Units que fan voluntariat a l’escola des del gener semanalment, concretament 9 estudiants van participar a l’English Day!

A més a més, aquest any els nens havien estat treballant i preparant l’English Day des de feia un parell de setmanes i tots els nens havien escollit un país de parla anglesa i havien preparat el seu passaport que havien de dur penjat al coll. Es respirava il·lusió des de primera hora del matí quan la Dolors i el Javier (professors d’anglès) demanaven els passaports als nens a l’entrada del cole per poder accedir-hi 🙂

Però tot això no hagués estat possible sense la implicació de tota la Comissió d’Anglès, tot el claustre i fins i tot la cuinera Rosa que va dur a terme el menú proposat per la comissió d’anglès i pares de l’escola. Per tot això, realment volem agrair a tothom l’esforç realitzat, tot i que la satisfacció a les cares dels nens i dels mateixos voluntaris ho deia tot!

Volem agrair la col·laboració a tots els participants en l’english day: Jorgelina Giordano, Fàtima Castells, Emma Franklin, Shirl Franklin, Ángeles Leiva, Helen Doron, Bailey LaPoint, Ben Pavish, Kevin Heil, Alison Herod, Carter Grove, Ashley Timon, Club Béisbol Barcelona, Ferran Urgelles, Ruslan Morosov, Eric Ho, Tanner Johnson, Lynette Capper, Fleur Braddick, Francisco Riera, Marialys Luna, Max Avallone, Ana Sanz, Clàudia, Anna González, Mireia Garmendia, i també a tot el claustre de professors i la comissió d’anglès.

Gràcies a tots! Thank you all!

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *