Extraescolars gestionades per SomValors curs 2021/22

L’empresa Som Valors, amb qui l’AFA té un conveni per oferir les activitats esportives i complementàries a l’ensenyament obligatoris, ens informa que:

Benvingudes famílies,
Desitgem que estigueu molt bé. Us donem la benvinguda a un nou curs 2021-22!
Aquest curs al igual que el curs passat les inscripcions a les extraescolars es fan online a la web: inscripcions.somvalors.com
En els arxius adjunts us faig arribar:

El díptic informatiu de totes les activitats extraescolars d’aquest curs, amb tota la informació rellevant de les activitats.


– Un document on us explica el com heu de procedir per fer la tramitació de les beques. Document facilitat per l’Ajuntament de Barcelona. Disposeu del document en català i en castellà.
Per realitzar la inscripció a les activitats extraescolars de l’Escola de les Aigües, us facilito un enllaç on podeu accedir directament.
FORMULARI INSCRIPCIONS
IMPORTANT!!
Us recordo que en primer lloc, us heu d’inscriure a les activitats extraescolars i després, aquelles famílies que voleu optar a beca, heu de sol·licitar la beca online i demanar al coordinador del centre el codi de l’activitat *IMPRESCINDIBLE EL CODI DE L’ACTIVITAT, PERQUÈ US ACCEPTIN LA BECA. En aquests moments no disposem dels codis de referencia de les activitats extraescolars, haureu de demanar aquest codi a partir del 15 de setembre al email del coordinador jmhinojosa@somvalors.com o bé a info@somvalors.com
Atentament,
Jose Hinojosa
Coordinador de les Activitats extraescolars

676271756
jmhinojosa@somvalors.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *