Últim dia de preparació dels llibres de socialització

Després de dues setmanes intensives treballant per tenir a punt els llibres de text pel curs vinent, avui els membres de la comissió de socialització han enllestit la feina amb l’ajuda de moltes famílies!! Moltes gràcies a totes les persones que voluntàriament han vingut a l’escola  a ajudar en les tasques de revisió dels llibres de text usats, a folrar els nous llibres adquirits i a organitzar tot el material. Sense la vostra participació, el projecte de socialització no seria possible!

           

Recordeu que el 10 de setembre, podreu passar a recollir els llibres a la Biblioteca de l’escola de 9h a 11h i de 15h a 19h. Per més informació consulteu el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *