Dinar a l’escola i enquesta menjador

Benvolgudes famílies,

La comissió del Menjador i de l’espai de migdia hem tingut diverses reunions durant aquest any escolar amb Scolarest (empresa a càrrec del servei), Direcció de l’escola i la Junta de l’AFA amb l’objectiu de conèixer i millorar aquest espai. Fruit d’aquestes reunions, tenim algunes novetats que volem compartir amb vosaltres:

1) DINAR A L’ESCOLA 

Els divendres s’ha ofert a les famílies la possibilitat de conèixer el menjador i l’espai de migdia, tal i com us va informar la Montse de Scolarest en un correu la setmana passada. Cada divendres ho podran fer 2 persones que s’hauran d’inscriure prèviament.

Les membres de la comissió de Menjador hi han assistit durant el mes d’abril i durant el maig i juny ho faran representants de la Junta de l’AFA i de les famílies delegades. Així mateix, ho podeu fer vosaltres si hi esteu interessades. Hi ha places disponibles pels : 26 de maig, 9 de juny i 16 de juny.

Com fer-ho?

  1. Escrivint un correumenjador@escoladelesaigues.cat (Montse) indicant les preferències de dates (entre els 3 divendres disponibles).
  2. Una vegada us confirmin la data, enviar el certificat de delictes de naturalesa sexual, que podeu tramitar aquí: https://sede.mjusticia.gob.es/es/tramites/certificado-registro-central
  3. Pagar 4 euros del menjar per persona a la Montse el mateix dia del dinar, preferiblement per transferència. (CAIXABANK ES02 2100 1760 7213 0032 0598)
  4. Posteriorment, us convidem a enviar un correu a la comissió de menjador explicant la vostra experiència: menjador.afaaigues@gmail.com

Si no tens disponibilitat per aquests divendres, tindreu l’oportunitat de fer-ho el curs vinent, quan també s’oferirà la possibilitat de dinar un divendres a l’escola a les famílies que hi vulguin  participar.

En la reunió  de junta de l’AFA de demà, compartirem la nostra experiència i observacions de les visites que com a membres de la comissió hem fet.

2) ENQUESTA DEL SERVEI DE MENJADOR

Volem conèixer l’opinió de les diverses famílies que formen part de l’escola sobre el servei de menjador, els educadors de lleure i l’espai de migdia. Per això, hem creat aquesta enquesta que us agrairíem que contestéssiu durant el mes de maig:

ENLLAÇ A L’ENQUESTA DEL MENJADOR – ESPAI DE MIGDIA

Una vegada tinguem els resultats, els compartirem amb vosaltres, la Direcció de l’escola, Scolarest així com amb la resta de la comunitat educativa.

Per a qualsevol dubte, idea o bé si voleu formar part d’aquesta Comissió, escriviu-nos a menjador.afaaigues@gmail.com.

Moltes gràcies per la vostra participació,

Comissió de menjador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *