Jornada verda 2023

Benvolgudes famílies

El proper divendres 19 de maig de 16h30 a 18h30 us esperem a la primera edició de la Jornada Verda de l’Escola de les Aigües!

Coincidint amb la jornada de prova d’extraescolars, al pati també hi trobareu tot d’activitats relacionades amb la sostenibilitat.

Aquest any la jornada verda girarà entorn les 5 Rs ecològiques: Reduir, Reutilitzar, Recuperar, Reciclar i Reparar. Aquestes son les activitats que hem preparat per aquell dia:

 • Reduir: actualment disminuir el consum d’energia i aigua és fonamental!
  Tenim un objectiu ambiciós que és convertir l’escola en un edifici més sostenible i saludable per als nostres infants. Fem una crida a les famílies a acompanyar-nos! Us presentarem aquest projecte i podrem visitar l’edifici per dins de la mà de la Raquel (mare arquitecta d’I4). Ens trobareu a l’àgora del pati a les 16h50 i a les 17h30.
 • Reutilitzar: Participeu al mercat d’intercanvi.
  Tindrem un punt de recollida al pati des del dilluns 15 fins al dijous 18 de maig de 16h30 a 16h45. Podeu dur fins a 3 objectes per família i donarem un tiquet per cada objecte que podreu bescanviar el divendres al mercat.  Tot ha d’estar en bon estat, complert i net.
  S’accepten els següents ítems que tindran tots el mateix valor (un tiquet): la roba no és admesa però sí bates, roba de neu, equipament esportiu; jocs, joguines, videojocs; material escolar, informàtic, per fer manualitats; productes de criança, disfresses, botes d’aigua, llençolets de migdiada d’I3,…
 • Recuperar: porteu un tetrabrik de casa (buit i ben net) i us ensenyarem com el podem convertir en una caixa dels tresors!
 • Reciclar: segur que sabeu a quin contenidor va cada residu? Podreu aprendre a separar els residus tot jugant.
 • Reparar: el pati és l’espai estrella de l’escola i l’hem de cuidar. Farem un tomb pel pati per detectar entre tots i totes si hi ha algun element que caldria reparar, seguint en la línia de les jornades de sensibilització que es van realitzar amb els infants el mes d’abril.

Passeu per les 5 Rs de la Jornada Verda i us donarem un petit obsequi de l’AFA molt especial dissenyat per l’Anna, mare d’I3.

Us hi esperem!

Comissió verda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *