Festa d’inauguració del pati

Famílies!!

Tal i com us va informar la Direcció de l’escola, dissabte celebrem festa grossa amb la inauguració del nou pati de l’escola! Famílies de l’escola, veïnes i veïns, comunitat educativa, us hi esperem!! Tenim moltes ganes de compartir la gran alegria de tenir aquest nou pati molt més verd i coeducatiu!!

La festa serà de 11h a 14h entrant pel carrer Taxdirt. Hi haurà tallers, xocolatada i un concert del Landry el rumbero! També l’alumnat de sisè vendrà bosses per recaptar diners per la Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la investigació de la salut cardiovascular, i per la seva festa de fi de curs.

Volem agrair especialment tot l’esforç dedicat per les persones que voluntàriament van impulsar aquesta transformació del pati i que han dedicat moltes hores per aconseguir que fos una realitat. Moltíssimes gràcies!

Aprofitem per anunciar-vos que l’escola i els alumnes de cinquè i sisè estan preparant el disseny d’uns grafitis per la part exterior del mur de l’escola del carrer Taxdirt. La idea és pintar-los durant la festa, però per fer-ho necessiten que el mur estigui prèviament pintat de blanc. Per això, han demanat la col·laboració de les famílies per pintar la part del mur corresponent.

La pintada es preveu realitzar el divendres 11 de novembre a partir de les 9h del matí. Necessitem mans! Si us plau, si us és possible col·laborar escriviu-nos a comunicacio.afaaigues@gmail.com. Només cal que porteu roba per pintar, la resta de material el proporcionarà l’escola.

Comissió verda i comissió de festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *