Rua carnestoltes camp de’n Grassot

Benvolgudes famílies,

El dissabte 18 de febrer l’AFA participarem en la Rua de Carnestoltes del Camp d’en Grassot. Ens trobarem a les 16h45 a la plaça de la Sedeta, davant del bar.  Al final de la rua, hi haurà una xocolatada a la mateixa plaça.

Aquest any, volem endinsar-nos en el que som: Les Aigües, i que les nostres disfresses estiguin relacionades amb el fons marí. Volem aprofitar per posar el focus sobre la problemàtica que afecta els mars i oceans: la contaminació i els residus que afecten l’ecosistema marí.  Per això, us invitem a venir amb una disfressa d’animal marí o d’oficis relacionats amb el mar (peixos 🐟, pops 🐙, algues, sirenes 🧜‍♀️, mariner@s 🚣🏼‍♀️, bussejador@s , activistes 📣,…)

Us animem a utilitzar material reciclat o reaprofitat ♻️ per a elaborar les disfresses! Aquí en teniu algun exemple del fons marí i de la seva contaminació:

  

Us compartim aquest vídeo del InfoK que ajuda a sensibilitzar-nos sobre la necessitat de reduir els plàstics als nostres mars, perquè el pugueu veure i comentar en família.
https://www.ccma.cat/tv3/sx3/el-problema-dels-plastics-al-mar/video/5707028/

El divendres passat ja vam començar a preparar la pancarta per la rua!

Comissió de festes de l’AFA escola de les Aigües

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *